Inventar dag 1

I dag har montørerne fra HTH været i gang i huset, og har nået entré, bryggers og køkken – de mangler badeværelserne.

Desværre for dem/HTH har de brækket minimum to bordplader: den til øen i køkkenet og den til det ene badeværelse. Bordpladen til det andet badeværelse lå så vi ikke kunne se om den havde lidt overlast.
De har også svinet huset godt og grundigt til med sorte/fedtede fingre og lavet et frygteligt stykke gratarbejde med fugemasse. Dertil kommer et par ridser/hak i vægge og lofter, og lidt andre småting… nogle gange er det lidt nervepirrende at følge processen så tæt, men jeg har heldigvis fuld tiltro til at Benee/maleren får rettet op på alt det svineri bagefter 🙂 Det er formentlig meget normalt når køkkenmontører på akkord bliver sluppet løs 🙂

Allerede nu efter et hurtigt kig har vi også fundet et par fabrikationsfejl fra HTHs side (ramponeret bagbeklædning og fejl i laminat på skabsende) – jeg håber ikke det giver anledning til uenighed. Vi synes gerne det må se nyt ud til at starte med! 🙂

Heidi glæder sig :)

Heidi glæder sig 🙂

Man overser ikke lige at bordpladen til øen er brækket

Man overser ikke lige at bordpladen til øen er brækket

Avav... 3m² bordplade og underlimet vask klar til øen... eller containeren.

Avav… 3m² bordplade og underlimet vask klar til øen… eller containeren.

Der mangler lige en bordplade på øen :(

Der mangler lige en bordplade på øen 🙁

Revne hele vejen gennem bordplade og vask til badeværelse

Revne hele vejen gennem bordplade og vask til badeværelse

Bryggerset et blevet meget bedre end vi havde håbet - det er ikke nær så snævert som frygtet

Bryggerset et blevet meget bedre end vi havde håbet – det er ikke nær så snævert som frygtet

Elendigt billede af entréen

Elendigt billede af entréen