Møde med HTH og Benée

Vi har i dag haft møder i Tilst med både HTH og Benée Huse. Hos HTH valgte vi køkken-, bryggers-, bad- og entréinventar, og hos Benée havde vi en grundig materialegennemgang.

Vi var lidt nervøse for om vi var klar til at vælge køkken, men Elisabeth hos HTH i Tilst gjorde processen nem og overskuelig, og fortjener stor ros! På 3 timer kom vi godt rundt om det hele, og herfra forventer vi ikke at der bliver behov for mere end småjusteringer. Nu afventer vi 3D-tegninger og priser på det hele om et par uger!

Materialegennemgangen hos Benée blotlagde et par småting der var blevet dyrere, og vi kom desuden med nogle små ønsker. Vi har også fjernet et par vinduer, tilføjet nogle andre, osv., så nu afventer vi en præcis plus/minus liste fra Jesper Benée. Det bliver tilsyneladende i omegnen af 30.000 dyrere end vores første tilbud. Det må siges at være flot holdt, med alle de justeringer vi har haft siden! Bl.a. nogle ekstra m² garage.
Der kommer en ekstraregning ifm. elentreprisen, men den har vi budgetteret med fra start, da vi forventer at give den lidt ekstra gas på den front.